VOORGERECHT:
(Piatto Ortolano)
Variatie van gegrilde groenten, zongedroogde tomaten, olijven en
parmigiano, geserveerd met een crema van balsamico en vijgen.

TUSSENGERECHT:
(Caprino e Limone)
Huisgemaakte pastakussentjes met een vulling van geitenkaas en citroen,
gegarneerd met parmigiano reggiano.

OF:
(Ricotta spinazie)
Huisgemaakte pastakussentjes met een vulling van ricotta spinazie,

geserveerd met een saus van Dattarino tomaat.

HOOFDGERECHT:

(Melanzane alla parmigiana)
Een heerlijk ovengerecht met aubergine, knoflook, tomaat en mozzarella geserveerd met gegratineerde aardappel met eekhoorntjesbrood.

DESSERT:
(Grand dessert)
Verschillende zoetigheden van de chef, feestelijk gepresenteerd. € 29,50

fles-zwartTevens hebben wij bijpassende wijnen. Wij adviseren u graag!

VOORGERECHT:
(Antipasto misto)
Een variatie van luxe vleeswaren, kazen, gegrilde groenten en olijven. Geserveerd met passend Italiaans brood, en huisgemaakte pesto.
TUSSENGERECHT:
(Pasta al Capra e Limone)
Huisgemaakte pastakussentjes met een vulling van geitenkaas en citroen, gegarneerd met parmigiano reggiano.
OF:
(Torteli al cinghiale)
Huisgemaakte pastakussentjes met een vulling van wild zwijn, geserveerd met olijfolie Alio en verse kruiden.
HOOFDGERECHT:
(Scaloppina al Marsala)
Een heerlijke kalfsfilet in een marsala wijnsaus, gegarneerd met verse truffel, geserveerd met gegratineerde aardappel met eekhoorntjesbrood.
OF:
(Pesce al Cartoccio)
Zalmpakketjes uit de oven met verse Italiaanse groenten.
DESSERT:
(Grand dessert)
Verschillende zoetigheden van de chef, feestelijk gepresenteerd.
€ 32,50

fles-zwart Tevens hebben wij bijpassende wijnen. Wij adviseren u graag!

VOORGERECHT:
(Vittello Tonato)
Flinterdun gesneden kalfsvlees, geserveerd met een saus van tonijn en op een bedje van rucola.
OF:
(Carpaccio van Bresaola)
Flinterdun gesneden Bresaola, geserveerd op een bedje van rucola, gegarneerd met parmeggiano, pijnboompitten en truffelolie.
TUSSENGERECHT:
(Caprino e Limone) Huisgemaakte pastakussentjes met een vulling van geitenkaas en citroen, afgegarneerd met parmigiano reggiano.
OF:
(Ricotta spinazie)
Huisgemaakte pastakussentjes met een vulling van ricotta spinazie, geserveerd met een saus van Dattarino tomaat.
HOOFDGERECHT:
(Stufato di Cervo)
Traditioneel wildstoofpotje van hert, funghi en zachtgegaard met Barolo wijn.
DESSERT:
(Grand dessert)
Verschillende zoetigheden van de chef, feestelijk gepresenteerd.
€ 29,50

fles-zwartTevens hebben wij bijpassende wijnen. Wij adviseren u graag!

Een plank vol heerlijkheden van wat Italië u te bieden heeft, zowel warme als koude gerechtjes.

Bestaande onder andere uit:

diverse kazen
ambachtelijke vleeswaren
gegrilde groenten
olijven

gevulde pasta met truffel
klein hartig taartje
gehaktballetjes in tomatensaus

passend brood met tapenades en pesto

Dolce

diverse zoetigheden van de chef

 

€ 22,50 p.p.

fles-zwartTevens hebben wij bijpassende wijnen. Wij adviseren u graag!

Helaas is het niet meer mogelijk om de kerstmenu’s te bestellen

 

Da Silvano

Geerepassage 1, 4331MK Middelburg

winkel 0118 239704 mobiel 06-20900900

info@dasilvano.nl