Voorgerecht

(Vittello Tonato)
Flinterdun gesneden kalfsvlees, geserveerd met een saus van tonijn en op een bedje van rucola.

OF:

(Carpaccio van Bresaola)
Flinterdun gesneden Bresaola, geserveerd op een bedje van rucola, gegarneerd met parmeggiano, pijnboompitten en truffelolie.

Tussengerecht

(Caprino e Limone)
Huisgemaakte pastakussentjes met een vulling van geitenkaas en citroen, afgegarneerd met parmigiano reggiano.

OF:

(Ricotta spinazie)
Huisgemaakte pastakussentjes met een vulling van ricotta spinazie, geserveerd met een saus van Dattarino tomaat.

Hoofdgerecht

(Spezzatino di Selvaggina)

Traditioneel wildstoofpotje, zachtgegaard met Barolo wijn

Dessert

(Grand dessert)
Verschillende zoetigheden van de chef, feestelijk gepresenteerd.

€ 29,50

Dit menu bestellen

Dit menu kan niet meer worden besteld.

fles-zwartTevens hebben wij bijpassende wijnen. Wij adviseren u graag!

Leave a reply

Da Silvano

Geerepassage 1, 4331MK Middelburg

winkel 0118 239704 mobiel 06-20900900

info@dasilvano.nl