VOORGERECHT:
(Vittello Tonato)
Flinterdun gesneden kalfsvlees, geserveerd met een saus van tonijn en op een bedje van rucola.
OF:
(Carpaccio van Bresaola)
Flinterdun gesneden Bresaola, geserveerd op een bedje van rucola, gegarneerd met parmeggiano, pijnboompitten en truffelolie.
TUSSENGERECHT:
(Caprino e Limone) Huisgemaakte pastakussentjes met een vulling van geitenkaas en citroen, afgegarneerd met parmigiano reggiano.
OF:
(Ricotta spinazie)
Huisgemaakte pastakussentjes met een vulling van ricotta spinazie, geserveerd met een saus van Dattarino tomaat.
HOOFDGERECHT:
(Stufato di Cervo)
Traditioneel wildstoofpotje van hert, funghi en zachtgegaard met Barolo wijn.
DESSERT:
(Grand dessert)
Verschillende zoetigheden van de chef, feestelijk gepresenteerd.
€ 29,50

Dit menu bestellen

fles-zwartTevens hebben wij bijpassende wijnen. Wij adviseren u graag!

Sorry, comments are closed for this post.

Da Silvano

Geerepassage 1, 4331MK Middelburg

winkel 0118 239704 mobiel 06-20900900

info@dasilvano.nl